Népszerű bejegyzések

2013. július 17., szerda

Martina Hingis (újra) visszatér!



A 32 éves Martina Hingis újra teniszütőt fog, és a hónap végén párosban elindul a kaliforniai Carlsbadban megrendezendő kéménypályás tenisztornán. Lenyűgöző karriert futott be a Kassán született hölgyemény, hiszen 22 éves koráig "csak" 5 Grand Slamet tett a magáévá! Számunkra is kedves Martina, hiszen édesapja (Hingis Karoly) magyar származású, így még inkább örvendünk a visszatértének. A napokban szintén olvashattunk róla, hiszen beiktatták a Hirességek Csarnokába, történelmi!

martina.hingis


kournikova.hingisAzért is van ott az az "újra" szócska, mert már egyszer visszatért az egykori világelső svájci. Nem okozott akkor sem csalódást, hiszen csekély egy év alatt is képes volt a (VR.) top10-be ütögetnie magát! Ám újra és újra előjöttek a problémák, így ismét a visszavonulás mellett kellett döntsön +ajándékba kapott mellé egy kétéves eltiltást állítólagos dopping tettekért (kokain fogyasztásért).
Hingis 43 tornán, köztük 1997-ben, 1998-ban és 1999-ben az Australian Openen, 1997-ben Wimbledonban és a US Openen győzött, a világranglistát pedig összesen 209 hétig vezette. Emellett párosban is kivételesen jó eredményeket ért el, 37 tornagyőzelme van. Érdemes kiemelni, hogy "csodaszép" párost alkottak Anna Kournikovaval. Hatalmas érvágás volt az akkori női tenisznek, hogy ilyen fiatalon abba kellett hagynia a profi játékot.

martina.hingis.90esévek

Szurkolunk a Swiss Miss becenévre hallgató "svájci" hölgynek, hogy sikerüljön a visszatérés, és szép(séges)en szerepeljen. Egyébként a szlovák Daniela Hantuchova oldalán fog visszatérni a floridai tenisztornán (július 27. kezdődik), ahol okkal reszkethetnek az ellenfelek, hiszen egykoron félelmetes kétkezes fonákjairól híres Martina Hingis oda fogja majd rakni magát, sokadszorra is

(képek: aussiefinder.com.au)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése