Népszerű bejegyzések

2013. július 24., szerda

Nem tud futball nélkül élni!


Egy év szünet után leakasztja a porosodó stoplis cipőt a dél-amerikai "Effenberg", és visszatér a futballpályára. A 38 éves Juan Sebastián Verón nevelőegyesületével (Estudiantes) egy éves szerződést kötött, ahol biztosan profitálnak a 73-szoros argentin válogatott játékával, rutinjával és karizmatikus karakterével! Visszavonulása óta a La Plata-i alakulat sportigazgatója volt, de úgy néz ki, hogy nem tud a labda "kergetése" nélkül élni és az irodai munkák helyett a tettek mezejére lép (újra)! 

elbrujito.verón.tumblr 

"Nem hinném, hogy olyan formában vagyok, mint 2009-ben, amikor megnyertük a Libertadores Kupát, de rendkívül motivált vagyok, hiszen imádom a játékot" - nyilatkozta a legendás középpályás, aki tulajdonképpen "ingyen" lép pályára, mert várható fizetését az Estudiantes utánpótlásának adományozza.
Pályafutása során több európai klubcsapatban megfordult, sorrendben a Sampdoria, Parma, Lazio, Manchester United, Chelsea és Internazionale csapataiban. Piciny kontinensünkön eltöltött 10 éve alatt 247 alkalommal ölthette magára az aktuális csapatának a mezét, ezeken pedig 29 alkalommal mattolta az ellenfelek hálóőrét. 

Sokan megkérdőjelezik, hogy mennyire okos ötlet visszatérni, ám az EL Brujito becenévre is hallgató játékos -formájától függetlenül- biztosan hasznára fog válni a piros oroszlánoknak. Már csak azért is megéri, hogy a fiatalok egy igazi legendás "vaskezű-lábú" játékkossal szaladhassanak neki az aktuális ellenfeleknek.

(kép: tumblr.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése