Népszerű bejegyzések

2013. november 19., kedd

Hogyan is állunk? - Linkajánló


A szerb "tenisztanár" Novak Djokovics ténylegesen a világ ura? Igen, legalábbis a világbajnoki címét lazán megvédte. Ettől függetlenül mégis talán a "salakborítások hercege" Rafael Nadalé a szezon? Igen, ugyanis a ranglistás első helyet ő "vihette haza". Hogyan is állunk? most akkor ki is a világ ura? Passz... 
A válogatottak tornáján, a Davis-Kupa fináléjában Stepánek vezérletével az "oroszlános" csehek két vállra fektették a Djokovicsot is soraiban tudó szerbeket? Igen, és ezzel ugyanúgy mint Nole, címet is védtek Berdychék. 
Apropó, Babos Tímea tényleg a 88. a világranglistán? Igen!

Babos Tímea

Magyar érdekeltségből fontos, hogy öleljük és szerető gratulációnkat küldjük Babos Timinek, aki egy helyet rontott az előző számláláshoz képest, de így is a 88. helyen vitézkedik a WTA ranglistán. Taps! A férfi mezőnyben a legjobb magyar Fucsovics Márton a 233. helyen, aki éppen az andriai Challengeren próbálja tovább gyűjtögetni a pontokat. 

Hogy a fantasztikus szót nagyon de nagyon hangosan kikiáltsuk az ablakon a nagyvilágnak, annak az is köszönhető, hogy a Fed Kupa euró-afrikai zónájának I. csoportjának megrendezése mellett megnyerte "szerény" országunk a Davis Kupa III. csoportjának a lebonyolítási engedélyét, amiben köztudott, hogy szerepelnek a mieink is a nyári meglepőkiesés következtében. Két legyet majdnem egy csapásra? Igen.

Ami még irtó fontos, hogy eléggé közeledik a december három és jönni fog Haas, Ferrer és a satöbbi, így érdemes nem elfelejteni a Tennis Classics-ot ( teniszkedvelő barátaim vagy nem barátaim kilátogatni, ha tehetjük, hiszen nem "minden nap" láthatjuk az örökfiatal német teniszlegendáriumos Tommy Haas bátyót, és a puskakezű francia Jo-Wilfried Tsongat!!)


(kép: babostimea.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése