Népszerű bejegyzések

2013. november 23., szombat

Izzítsuk a streameket! - Andria Challenger Elődöntő


 Fucsovics Mártonnak (230.) fontos és egyben izgalmas szombatja lesz az olaszországi 30.000 euró összdíjazású ATP Challengeren, ugyanis a center pályán úgy 14:30-kor kezd a negyedik helyen kiemelt "kanadai" Frank Dancevic (134.) ellen. Előttük még megejtik a másik elődöntőt, ahol a svájci Yann Marti (362.) a 3. helyen kiemelt német Dustin Brown (122.) ellen fog majd farkasszemet nézni. 


 A szerb származású Dancsevicsről érdemes tudni, hogy rutinosnak nevezhető, hiszen 29 éves és lassan 10 éve, hogy a "szakmában" ütöget. Volt már a világranglistán a 65. is (2007-ben). Még több statisztika Frankról ide kattintva.
 Nem rakjuk véka alá, hogy a szerb kanadai az esélyese a csörtének, de egy valamit megtehetünk ezen a szépségesborongós, esős szombaton, hogy megpróbálunk szurkolni neki, lélekben Marcival lenni (közhelyes, de igaz). 
Szóval, izzítsuk a streameket, vagy szöveges közvetítő állomásokat. Van a protennislive.com, az onlajnok.com, a livescore.com vagy éppen az eredmenyek.com (talán a legjobb) is.
LIVE 4. (fizetős, sajnos)

(a streamek esetleges hibái miatt nem vállal6 a szerény szerkesztőségünk felelősséget, sorry)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése