Népszerű bejegyzések

2013. október 26., szombat

Elődöntős körkép +Marin Cilic - WTA-vb, ATP-k!


Nagyon zajlanak az események Isztambulban, míg Serena Williams és Li Na tarol, addig Sara Errani és Agnieszka Radwanska pakol. Kialakult az elődöntő párosításai a törökországi WTA-világbajnokságon. Mivel csak négy játékos maradhat a négyes-döntőre, így az olasz és lengyel hölgyemény mellé csatlakozott a német Angelique Kerber és a fehérorosz Viktorija Azarenka.

Az elődöntők:
S. Williams - J. Jankovic
L. Na - P. Kvitova


Kép: Agnieszka Radwanska hivatalos közösségi oldaláról!
 
Bázelben alakul a mandula: a nagyon motivált Roger Federer magabiztosan legyűrte a bolgár Grigor Dimitrovot, az argentin Juan Martín del Potro is simán lépett tovább (áldozata a francia Matieu volt), így mind2en elődöntősök a Swiss Indoors Basel-en! Valenciaban is motiváltak a hazaiak: David Ferrer és Nicolas Almagro is magabiztosan vágtat a cél felé! Előbbi a lengyel Jerzy Janowicz-ot, míg utóbbi az Inter szurkoló/pankrátort Fabio Fogninit (ezt csak Horváth és Taróczy miatt) ejtette kis a spanyol torna negyeddöntőjében.

Közben, alakulnak a fejlemények Marin C(s)ilic(s) háza táján is, nem régiben egy Fucsovics Marci-s bejegyzésben jelentős "szereplő" volt a horvát teniszező. Most viszont pozitív a helyzet, ugyanis dopping vétségéből fakadó büntetését átvizsgálta a CAS és 4 hónapra csökkentette a szankciót! Akár a jövő héti párizsi tornán játékra jelentkezhet Marin!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése