Népszerű bejegyzések

2013. október 24., csütörtök

Link-vadászat: WTA-vb, ATP-k: Bázel és Valencia!


 Már-már szokássá vált alabdakerek-en, hogy nem írom le azt, amit más nagyonsikeres és híres portál már leírt, így fogtam magamat és azt mondtam, hogy szabad fogalmazásban oda helyezem a linkeket a szavakra, mondatokra és akit érdekel az oda "teleportál6" egy kattintás segítségével, hogy pl. megtudja hová tűnt Robin Söderling? Ennek a formalitásnak a használata annyira bevált az általam használt közvéleményben (FB: Tenisz mindörökké!), hogy ezek-után talán csak így jelenik meg bejegyzés a csodálatosságos blogoldalon. (persze, hogyha addig nem jön még egy harcos titán-sporttárs, akinek stílusa más vizek felé evez). Vágjunk csak bele, a kalácsba: vadászunk egy-két cikket a női WTA-világbajnokságon történtekről, az éppen most is zajló ATP 500-as tenisztornákról és a végére egy kis bulvárosodást is bealkotunk. Vadászat!

A bázeli ATP 500-as címvédője,Juan-Martin Del Potro!

 Célpontunk Törökország, ahol éppen zajlik a szépséges hölgyemények tenisz-világbajnoksága (a rangos eseményen a világranglista első 8 helyezettje vehet részt). Már a harmadik nap forgatagában vannak a szebbik nem képviselői. Az első napon győzedelmeskedett Viktorija Azarenka, a címvédő amerikai Serena Williams és a 2011-es bajnok Petra Kvitová is, míg a második napon győzelemmel mutatkozott be a kínai Li Na és a világelső Serena folytatta első meccses eredményét, Radwanska-t is legyőzte, emellett az olasz Sara Errani ismételten kikapott így elszállni látszik. A WTA hivatalos oldala ide kattintva meg is lelhető, míg eredmény követés itt, és aki nem a sportegyen-kettőn nézi a férfi csörtéket, azoknak itt egy esztétikailag is szép dracula-stream.

  Tovább "tekerve", a férfiaknál hatalmas csillaghullás van Bázelben és Valenciában is. A svájci tornán még küzdenek a vb-szereplésért az urak. Richard Gasquet hirtelen jött kizúgása meglepet mindenkit, hiszen neki kellett volna a jó teljesítmény, hogy a 10. helyről elérje a még vébét jelentő 8. helyet. Míg Andreas Seppi kiesése is elvitte a tippmixeket (a német Brands gyilkolta le az olaszt), legalábbis az én mixemet vitte. Viszont a szülővárosában bizonyítani akaró Roger Federer szorongatott helyzetből ment tovább (Istomin elleni játéka nem volt "túl" meggyőző), míg hatalmas meglepetésre Tomas Berdych és Stanislas Wawrinka is kiesett. Spanyolországban viszont még nagyobb nevek intettek sziát: Tipsarevic és Anderson már az első-körben. A tenisz-szeretőknek viszont a francia mókamester Gael Monfils és az örökfiatal német Tommy Haas fog hiányozni +bónuszként, az olasz Fognini már negyeddöntős!. Haas 35 évesen tizenkettedik a világranglistán!!!

  Végére pedig egy kis tenisz-bulvár: az argentin szépség Sabatinivel készítettek érdekes  interjút a La Nacio lapnál, ahol próbál olyan Agassi-s lenni a hölgyemény, azaz kitálal pár titkos esetet. És aki szeretne magának egy dán szépséget magának, az gyprsan keresse meg Wozniacki-t, mert: szabad a mennyasszony

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése