Népszerű bejegyzések

2013. október 28., hétfő

Hölgyek: Serena utolérhetetlen! Férfiak: Youzhny 6 helyet javított! - ATP és WTA világranglisták!


Hölgyek: Az amerikai Serena Williams október utolsó vasárnapján magasba emelhette élete IV. világbajnoki címét Isztambul városában. Ennek a győzelemnek köszönhetően már több mint 5000 ponttal vezet a fehérorosz Viktoria Azarenka előtt. A törökországi vb-n remeklő kínai Li Na két helyet előre lépett (amit Maria Sarapova és Agnieszka Radwanska bánt, egy-egy helyezést visszacsúsztak), és immár a képzeletbeli dobogó harmadik helyén található - élete legjobb eredménye. 

Férfiak: Az élen továbbra is a hispán "salakkirály" Rafael Nadal áll a szerb "tenisztanár" Novak Djokovic előtt (ezen a héten mindketten ott lesznek a párizsi ezresen). A bázeli 500-as győztese az argentin Juan Martin Del Potro bebiztosította 5. helyét a listán. A 17-szeres Grand Slam-tornagyőztes svájci Roger Federernek a francia fővárosban nyolcaddöntőbe kell jutnia ahhoz, hogy biztosan ott legyen a november 4-én Londonban rajtoló ATP-világbajnokságon. Változás nem történt a top10-ben, azon kívül viszont igen. A vasárnap valenciai 500-as tornán pályafutása 10. ATP-trófeáját elhódító orosz Mikhail Youzhnynak hat helyet javítva már a 15. a ranglistán.  

Mi a közös? - Serena Williams & Sebastian Vettel.

Magyar játékosok helyezései:  A szebbik nem mezőnyében 2 helyet javított Babos Tímea (701 pont), így "már" a 95., Cink Melinda 244. (233 p.), Jani Réka 246. (230), Bukta Ágnes 333. (135) és Árn Gréta éppen befér a négyszázba a 397. (98). A férfiak listáján Fucsovics Márton Baboshoz hasonlóan szintén két helyet javítva "csak" a 231. (203) és ne feledjük, hogy kedden a eckentali Challengeren borításra lép Dustin Brown ellen! Balázs Attila 4 helyet javított, így 63 ATP ponttal az 517. a ranglistán. További magyarok a listán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése