Népszerű bejegyzések

2013. szeptember 23., hétfő

Megkésett vasárnapi összegzés!


Hatalmas csuszásba keveredett a-labdakerek szenzáciÓs tenisz-összefoglalója, így lemaradtunk a szentpétervári és metzi átépékétszázötvenesekről. Ám mázlink van, mivel egyik sporttárs a teniszhuról összeragasztotta a dolgokat (nagyon profin, mint mindig). Így nem foglalkozunk azzal, inkább belinkeltük, pont IDE is. Amúgy meg mázlisták vagyunk, hiszen megmaradt még vasárnapról még egy összegzés, méghozzá a szebbik nemtől. Pontosabban, egy szöuli WTA-torna, ahol  két "kinemakarommondani" nevű hölgyemény nézett egymással farkasszemet. A Radwanska-Pavljucsenkova találkozóból végül a vallási atrocitásokba keveredő lengyel jött ki jobban. Gratulacje!

A különlegesen egyszerű trófeának jár a puszi, nem? Agnieszka Radwanska. (kép: wtatennis.com)

Az első helyen kiemelt lengyel teniszező három játszmában legyőzte a harmadikként rangsorolt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát az 500 ezer dollár összdíjazású, KDB Korea Open névre hallgató tenisztorna vasárnapi döntőjében.
A 2 óra 45 perces mérkőzésen Pavljucsenkova ugyan rövidítésben nyerte az első szettet, ám a folytatásban gyengén szervált – tíz kettős hibája is volt -, így nem volt esélye.
A 24 éves Radwanska idénybeli harmadik tornagyőzelmét aratta, az első kettőt még januárban, Aucklandben és Sydneyben.
Ő a szezonban Serena Williams (9), Simona Halep (4) és Viktorija Azarenka (3) után a negyedik olyan női játékos, aki legalább három viadalon diadalmaskodott.
 
SZÖUL, WTA-TORNA (235 000 dollár, kemény pálya)  
Egyes, DÖNTŐ:
Agneszka Radwanska (lengyel, 1.) – Anasztaszija Pavljucsenkova (orosz, 3.) 6:7, 6:3, 6:4


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése